Clatite cu branza de vaci la cuptor

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 14 Ian 2015 | 2907 vizualizari

 

Clatite trio deoarece le-am umplut cu umpluturi diferite.
Branza de vaci si stafide
Marmelada de visine
Gem de mere.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • Un praf sare
  • 500 ml apa minerala
  • Faina cat cuprinde
  • Ulei pt prajit
  • Unplutura
  • Branza vaci
  • 1 ou
  • Zahar
  • O esenta vanilie
  • 100,g stafide
  • Rasatura lamaie si portocala
  • Marmelada de visine
  • Gem de mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza de vaci la cuptor:

Batem ouale cu praful de sare ,adaugam apa minerala  iar apoi faina si batem bine cu telul pt a nu forma cocoloase.

Trebuie sa obtinem o compoziti nu foarte lichida.

Intr-o tigaie adaugam uleiul pt prajit si scurgem surplusul si cu ajutorul unui polonic adaugam in tigaie din compozitie si lasam sa se rumeneasca pe o parte si pe alta.

Continuam asa pana terminam compozitia.

Pregatim branza pe care o batem cu oul ,zaharul, esenta si amestecam bine. Odata amestecata bine adaugam stafidele si pe o clatita adaugam umplutura de branza si o rulam iar apoi o adaugam in tava de copt unsa cu unt.Procedam asa pana umplem tava.

Dam la cuptor pt 20 minute. 

Deoarece am pregatit multe clatite, restul le-am umplut cu marmelada de visine si gem de mere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza si sos de vanilie