Clatite cu branza si cacao

de gaby_duceag in Dulciuri, 13 Apr 2011 | 3048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza vaci
  • 200-230 ml lapte
  • o cana faina
  • 100 gr zahar
  • doua linguri cacao
  • doua plicuri zahar vanilat
  • doua oua mari
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si cacao:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu sarea.

Intr-un bol punem branza cu putin lapte si zaharul.Bagam blenderul (sau un tel para) si pasam bine pana obtinem o pasta fina. Adaugam apoi, pe rand, galbenusurile. Incorporam cacaua, faina, zaharul vanilat si restul de lapte (initial am pus 200 ml in total dar am mai adaugat apoi 30 ml) amestecand bine avand grija sa nu ramana cocoloase. Adaugam albusurile si omogenizam.

Incingem tigaia, punem putin ulei sau unt si punem cate un polonic din compozitie, inclinand-o asa incat sa acopere complet suprafata tigaii. Invartim usor cu o paleta (cu grija, aluatul e foarte fraged) lasandu-le aproximativ cate 1 min pe fiecare parte.

Le servim cu zahar pudra si..daca dorim cu orice fel de gem/ dulceata sau sosuri dulci.Eu am ales dulceata de afine. Sunt delicioase!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu flori de salcam