Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se bat ouale cu sare, piper si lingura de ulei. Se adauga apa minerala si se amesteca bine , apoi punem faina treptat si o amestecam pentru a nu se forma cocoloase.
Pui in tigaie putin ulei , iar cand se incinge pui cu o canita sau cu un polonic mai mic compozitia. Intorci clatita pe o parte si pe alta procedand astfel cu toate.
Umplutura se prepara astfel: peste branza de vaci se adauga ceapa spalata si taiata fin, smanatana, curry, chimen, sare si piper alb se omogenizeaza , apoi pe fiecare clatita se pune cate o lingura de umplutura se formeaza saculeti si se leaga cu o foaie de ceapa verde.
Pofta Buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult