Clatite cu branza si chimen

de Alexandra0204 in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 2404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 3 oua
  • apa minerala
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Umplutura:
  • 500 g branza vaci
  • 1 legatura ceapa
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita curry
  • 2 lingurite chimen macinat
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si chimen:

Se bat ouale cu sare, piper si lingura de ulei. Se adauga apa minerala si se amesteca bine , apoi punem faina treptat si o amestecam pentru a nu se forma cocoloase.

Pui in tigaie putin ulei , iar cand se incinge pui cu o canita sau cu un polonic mai mic compozitia. Intorci clatita pe o parte si pe alta procedand astfel cu toate.

Umplutura se prepara astfel: peste branza de vaci se adauga ceapa spalata si taiata fin, smanatana, curry, chimen, sare si piper alb  se omogenizeaza , apoi pe fiecare clatita se pune cate o lingura de umplutura se formeaza saculeti si se leaga cu o foaie de ceapa verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clătite cu brânză dulce