Clatite cu carne tocata şi caşcaval

de kukibella in Vita, 20 Feb 2012 | 24960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 150 ml.lapte
  • 150 gr.faina
  • 150 ml.apa minerala
  • sare ;cimbru;rozmarin;piper proaspat macinat
  • 200 gr carne tocata(vita)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr.roşii tocate
  • 1/2 ling.bulion de ardei
  • 1 ling.bulion de roşii
  • condimente
  • ulei de masline
  • caşcaval ras
  • 1 ling.parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu carne tocata şi caşcaval:

clatite:se bate oul se adauga laptele,faina,apa minerala,condimentele şi o picatura de ulei. Se lasa sa se odihneasca aluatul, iar dupa aceea se fac clatitele .

Ceapa cu usturoiul se calesc pana devin transparente. Se adauga carnea tocata, condimentele.se lasa la foc mic aprox.15.min. Dupa 15 min.se adauga pasta de bulion de ardei şi roşii.

umplem clatitele cu compozitia de carne le ımpachetam şi le aşezam ıntr-o tava unsa cu ulei.

se pune peste clatite restul compozitiei de carne se presara cu caşcaval şi parmezan şi se pune tava la cuptorul pre-ıncalzit la 160 de gr.pana se topeşte caşcavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne tocata şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MIUTA 1

22.02.2012, 17:35

Tati63 1

23.02.2012, 12:23

buna, eu am facut aseara aceasta rezeta, foarte buna.. eu as adauga ca, foile de clatite trebuie sa fie ceva mai grosute facute, nu ar mai fi nevoie de tocatura de carne deasupra, ajunge doar branza.
Daca se vor pune clatitele (se poate si asa separat umplute)una peste alta si compozitia in mijloc, iar la urma se adauga besciamella cu parmezan, va iesi o lasagna delicioasa.. ;-)

babi5 1

27.08.2013, 21:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Traistute cu ciuperci si carne de porc