Clatite cu carne tocata şi caşcaval

de kukibella in Vita, 20 Feb 2012 | 16246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 150 ml.lapte
  • 150 gr.faina
  • 150 ml.apa minerala
  • sare ;cimbru;rozmarin;piper proaspat macinat
  • 200 gr carne tocata(vita)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr.roşii tocate
  • 1/2 ling.bulion de ardei
  • 1 ling.bulion de roşii
  • condimente
  • ulei de masline
  • caşcaval ras
  • 1 ling.parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu carne tocata şi caşcaval:

clatite:se bate oul se adauga laptele,faina,apa minerala,condimentele şi o picatura de ulei. Se lasa sa se odihneasca aluatul, iar dupa aceea se fac clatitele .

Ceapa cu usturoiul se calesc pana devin transparente. Se adauga carnea tocata, condimentele.se lasa la foc mic aprox.15.min. Dupa 15 min.se adauga pasta de bulion de ardei şi roşii.

umplem clatitele cu compozitia de carne le ımpachetam şi le aşezam ıntr-o tava unsa cu ulei.

se pune peste clatite restul compozitiei de carne se presara cu caşcaval şi parmezan şi se pune tava la cuptorul pre-ıncalzit la 160 de gr.pana se topeşte caşcavalul

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite cu carne tocata şi caşcaval-0
Clatite cu carne tocata şi caşcaval-1
Clatite cu carne tocata şi caşcaval-2
Clatite cu carne tocata şi caşcaval-3
Clatite cu carne tocata şi caşcaval-4
Clatite cu carne tocata şi caşcaval-5
Clatite cu carne tocata şi caşcaval-6

COMENTARII (29)

MIUTA

MIUTA 1

22.02.2012, 17:35

Tati63

Tati63 1

23.02.2012, 12:23

buna, eu am facut aseara aceasta rezeta, foarte buna.. eu as adauga ca, foile de clatite trebuie sa fie ceva mai grosute facute, nu ar mai fi nevoie de tocatura de carne deasupra, ajunge doar branza.
Daca se vor pune clatitele (se poate si asa separat umplute)una peste alta si compozitia in mijloc, iar la urma se adauga besciamella cu parmezan, va iesi o lasagna delicioasa.. ;-)

babi5

babi5 1

27.08.2013, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!