Clatite cu dulceata de caise

de Dea_Dea in Dulciuri, 10 Mai 2013 | 2795 vizualizari

 

Un desert minunat si delicios si usor!

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri faina
  • 1 lingura de zahar
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • un borcan de dulceata de caise
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de caise:

Faina, zaharul, sarea, esenta de vanilie si oul se pun in castron.

Se adauga laptele, amestecand continuu cu telul sa nu se faca cololoase, cand terminam laptele adaugam apa, tot asa continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia nu trebuie sa fie nici prea groasa, nici prea subtire.

Se incinge tigaia, se unge cu ulei cu o pensula. Se pune un polonic de compozitie si se invarte pana se acopera tigaia. Cand s-a copt se intoarce pe partea cealalta.

Se pune pe farfurie se pune dulceata si se ruleaza.

TIPS-URI

1

La aluat se poate folosi apa minerala , sifon sau doar lapte

2

La umplutura se poate folosi orice fel de dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

adry88 1

10.05.2013, 21:58

una doresc si eu

Dea_Dea 1

10.05.2013, 22:18

Serviti ca am mai facut dou a portii

Cris2711 1

10.05.2013, 22:19

Da,Dea?)atunci la bataie)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clătite simple şi bune