Clatite cu ficatei de pui

de Lau in Ficat, 18 Iul 2013 | 3191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 clatite
  • 2 cepe
  • 700 g ficat
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • unt
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ficatei de pui:

Ficateii ii spalam,curatam daca este nevoie,ii punem intr-o oala cu apa si ii punem pe foc sa fiarba cateva clocote,spumam de cate ori este nevoie,

Scurgem de apa,lasam sa se raceasca dupa care  ii taiem bucati.

Intr-o tigaie adaugam uleiul si cand sa incalzit adaugam ceapa tocata marunt,dupa ce sa calit putin adagam bucatile de ficat,lasam sa se caleasca putin cu ceapa,

Adaugam vinul,potrivim de sare si piper dupa gust,lasam sa fiara pana scade,la final adaugam patrunjelul verde tocat si smantana,mai lasam cca 2 min pe foc dupa care lasam sa se raceasca putin.

Pe fiecare clatita in mijloc adaugam din compozitie si rulam cat mai strans,

Le asezam in tava unsa cu unt,deasupra adaugam cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste putin,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245687
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245688
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245689
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245690
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245691
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245692
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245693
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245694
retete culinare - Clatite cu ficatei de pui 245695

COMENTARII (24)

Cris2711 1

18.07.2013, 16:26

super faina reteta asta

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:50

plaaaaaaaace

Lau 1

12.10.2013, 20:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21