Clatite cu frisca si ciocolata alba

de Adinacarla in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 6285 vizualizari

 

Zilele trecute aveam pofta de ceva rapid si dulce...daca tot mai aveam prin frigider o cutie mica de frisca ...m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

Pentru clatite:

  • 2 oua,
  • 250g faina
  • 200ml lapte
  • 200ml apa minerala
  • 2 linguri de ulei
  • esenta de rom
  • un praf de sare

Pentru umplutura:

  • 100g ciocolata alba
  • 25o g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu frisca si ciocolata alba:

Se amesteca faina cu ouale, uleiul si sare si putin cate putin din lapte si apa, pana cand compozitia se omogenizeaza. Am lasat-o 30 de minute la frigider pana cand am facut crema cu care urma sa umplu clatitele.

Dupa 30 de minute am copt clatitele in tigaie de teflon si nu am mai folosit ulei pentru ca am pus in aluat.

Frisca am batut-o bine conform instructiunilor de pe cutie...pana cand a fost suficient de fare...am bagat-o la frigider.

Am topit la microunde ciocolata alba oar cand a fost putin mai rece am pus in ea tretat din frisca.

Cu aceasta compozitie am umplut clatitele.


(: am uitat cate clatite mi-au iesit(:

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu frisca si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adinacarla 1

01.11.2010, 09:30

Nadina...mi-am facut pofta ca-mi plac dulciurile dar ma abtin sa mananc de cate ori am pofta de dulce ca risc sa nu mai incap pe usa...pun foarte repede kg pe mine.

Adinacarla 1

01.11.2010, 09:30

maria_claudia

babi5 1

15.12.2014, 05:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake caramel