Clatite cu gem de capsuni

de delia64 in Dulciuri, 20 Iun 2013 | 2414 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos pe placul copiilor mei dragi .

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 mililitri lapte
  • o doza de bere
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • razatura de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu gem de capsuni:

Spargem ouale intr-un bol , adaugam zaharul,    zaharul vanilat , razatura de lamaie , laptele ,  sarea, berea si faina , amestecam  bine pana se omogenizeaza compozitia.

Lasam 10 minute sa se odihneasca compozitia apoi punem cate un polonic in tigaia incalzita si unsa cu ulei si prajim clatitele pe ambele parti .

Se ung cu gem si se ruleaza .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

berea poate fi inlocuita cu apa minerala .

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bunica 1

20.06.2013, 23:43

delia64 1

21.06.2013, 11:17

RuxyRux ,draga mea nici eu nu am mai facut dar nu aveam apa minerala in casa si am folosit bere ...sa stii ca sunt tare pufoase cu bere si cred ca voi mai repeta reteta ca au avut mare succes.Eu mereu improvizez nu prea respect retetele si zic ai mei cand le place cate ceva mult de tot , ;tot asa sa faci ;, eu in gandul meu ;daca as mai sti as face ;.

delia64 1

21.06.2013, 11:17

Buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite perfecte !