Clatite cu inghetata

de Ramonaky in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 4482 vizualizari

 

Foarte periculoase...cand ma "apuc" de ele,nu mai las nimic in urma :D
P.S. imi pare rau,dar nu stiu sa va dau cantitati exacte,pt ca eu le pun pe toate "dupa ochi"...cu cat imi ies mai multe,cu atat mai bine :P

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • lapte
  • zahar
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri de ulei
  • faina
  • inghetata
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu inghetata:

Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste.Adaugam apoi sarea,esenta de vanile si 2 linguri de ulei si amestecam bine.

Punem laptele,amestecam si apoi adaugam treptat faina pana obtinem un aluat de consistenta dorita.

Punem tigaia la incins si cu ajutorul unui polonic turnam compozitia si o intindem pe toata suprafata tigaii.Le coacem pe ambele parti pana devin aurii.Eu, pt ca pun in aluat ulei si pt ca folosesc o tigaie de teflon,nu mai ung cu ulei tigaia.

Le umplem cu inghetata si formam un "saculet" pe care il prindem  cu o scobitoare.

Deasupra punem  putin zahar pudra.

In functie de preferintele fiecaruia,le servim si cu dulceata sau finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

lia maria 1

31.05.2010, 11:51

arata foarte, foarte binevin cu 5 furculiteoare mai gasesc vre-o una?

Ramonaky 1

31.05.2010, 16:43

Multumesc Bucataras!

Ramonaky 1

31.05.2010, 16:44

te astept Lia la o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu inghetata