Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2013 | 11095 vizualizari

 

Clătitele cred că plac oricui,indiferent ca sunt cu umplutură dulce ori sărată.De data aceasta am ales o umplutură de legume şi ciuperci şi pot să spun că mi-a plăcut foarte mult.Pentru clătite am folosit reţeta de bază,fără zahăr bineînţeles.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clătite:
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • Sare
  • Făina cât să obţinem consitenţa unei smântâni nu prea groasă
  • Pentru umplutură:
  • 200 g amestec mexican de legume
  • 150 g ciuperci champignon
  • 100 g muşchi file
  • 2 linguri smântâna
  • 2 fire ceapa verde
  • Marar verde
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Pentru topping:
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri smântâna
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor:

Am pregatit mai întâi clatitele foarte subţiri.

Pentru umplutura,am calit ceapa cu putin ulei,apoi am adaugat ciupecile.Când ciupercile s-au înmuiat am pus legumele si muschiul file.

Am condimentat si am mai lasat puţin  pe foc.

La final am adaugat mararul tocat si smântâna.

Am umplut clatitele si le-am pus într-un vas ceramic.

Am batut ouale,am pus  smântâna si cascavalul ras si am turnat deasupra clatitelor.

Am pus vasul la cuptor pâna s-au rumenit deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

27.06.2013, 18:11

super super super! imi place mult!

diaconta 1

27.06.2013, 18:39

Roberta,foarte bune au fost

mihaelar63 1

11.12.2017, 03:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulete din branza si cascaval cu marar