CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE

de iri_iri in Dulciuri, 28 Ian 2012 | 2476 vizualizari

 

Intodeauna prefer sa adaug mere rase in compozitie pt ca consider ca sunt mai gustoase...

 

INGREDIENTE

  • 700ml lapte dulce
  • 3 oua
  • 6 mere rase
  • esenta de rom
  • faina
  • dulceata de cirese amare
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE:

Se adauga un praf de sare in lapte, apoi se adauga ouale batute. Separat se spala merele, se curata si se dau pe razatoarea mica care se adauga apoi in compozitia de lapte. Se amesteca cu un tel iar la final adaugam 2 linguri de ulei, esenta dupa gust si faina cat sa iasa o compozitie usor mai subtire ca o smantana. Se lasa sa se odihneasca o ora, iar apoi se  coc in tigaie pe ambele parti dupa care se ung cu dulceata de cirese amare si se pliaza. Pofta buna la clatite!!

 

RETETA IN IMAGINI

CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE-0
CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE-1
CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA DE CIRESE NEGRE AMARE-2

COMENTARII (10)

diaconta 1

28.01.2012, 19:59

ce bunaciune

gaby_gabytza 1

28.01.2012, 20:23

Delicioase

mamaieelena 1

28.01.2012, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41