Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Saptamanal fac aceste clatite, dar bineinteles la fetite le pun nutella si NU coniac ( acestea sunt ptr sot )
Intr-un bol, punem faina si ouale apoi progresiv turnam laptele amestecand mereu. Nu amestecam deloc faina cu ouale inainte de a turna laptele ptr ca devina o compozitie greu de amestecat cu cocoloase! Apoi adaugam si zaharul vanilat si sarea amestecand inca putin. Acoperim bolul cu un prosop si lasam sa se odihneasca putin compozitia. Intr-o cratita tefal, o incalzim pe foc si apoi punem putin unt cat sa se unga tigaia apoi turnam din compozitie lasand cca 1-2 min pe fiecare parte.
Le servim cu orice garnitura ne place! Eu am folosit miere de albine, apoi dupa ce le-am rulat,am pus putin coniac si pe deasupra praf de scortisoara.
1
Se poate adauga in compozitie si o lingura de rom
2
ptr a iesi mai pufoase, putem adauga doar jumatate din cantitatea de lapte, si cealalalta jumatate smantana.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult