Clatite cu piept de pui si ciuperci

de divainbucatarie in Pui, 11 Mar 2011 | 7487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 clatite,
  • un piept de pui – prajit sau fiert,
  • 200 gr ciuperci,
  • 2 rosii taiate cuburi si curatate de seminte,
  • 3 linguri bulion,
  • 30 g unt,
  • o ceapa mare,
  • 1 catel usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei dulce,
  • 1/4 lingurita cimbru,
  • foarte putin busuioc,
  • 8-10 linguri sos bechamel,
  • 100 g mozzarella,
  • cateva fire de patrunjel.
  • Pentru servit:
  • smantana si patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu piept de pui si ciuperci:

Calim ceapa si usturoiul (tocate marunt) in unt pana devin sticloase.Adaugam ciupercile si pieptul de pui pe care le-am tocat mai grosolan, le calim maxim 2 minute, apoi punem rosiile, bulionul si asezonam cu sare, piper si boia de ardei dulce. Pentru un gust mai bun adaugam cimbru si busuioc.Lasam pe foc inca 2 minute, astfel incat sa fie absorbite condimentele. Cand luam de pe foc adaugam putin patrunjel tocat. Punem pe clatite puiul cu ciuperci si bucatele de mozzarella. Impachetam clatitele, le punem intr-un vas termorezistent, apoi le stropim cu sos bechamel si mai punem putina mozzarella rasa sau felii.

Dam vasul la cuptor pana se topeste mozzarella si sosul este absorbit de clatite.Le servim fierbinti, cand le scoatem din cuptor, cu smantana si patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu smantana