Clatite cu piept de pui si sos bechamel

de Mirela_Tilvescu in Pui, 11 Aug 2012 | 8754 vizualizari

 

Ador clatitele de orice fel si incerc intotdeauna combinatii noi.Acum am facut clatite cu piept de pui si sos bechamel.

 

INGREDIENTE

Pt. clatite ai nevoie de:

  • 1 ou
  • faina
  • un pahar lapte
  • sare si piper dupa gust

Pt.umplutura ai nevoie de:

  • 1 piept de pui taiat cubulete
  • un carnacior
  • 100 g bacon
  • 1 ceapa tocata
  • 1 graunte usturoi tocat
  • 1 foaie de dafin
  • ulei de masline

Pt. sosul bechamel ai nevoie de:

  • 2 linguri pline de margarina
  • 2-3 linguri faina
  • un pahar lapte
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 20 ml vin alb
  • sare si piper
  • usturoi praf

Cascaval pt gratinat.

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu piept de pui si sos bechamel:

La clatite se omogenizeaza oul cu laptele si cu faina si se adauga sarea si piperul.Se fac clatitele si se lasa deoparte.

La umplutura se calesc ceapa cu usturoiul in uleiul incins impreuna cu foaia de dafin.Apoi se adauga baconul si carnatul tocat si se mai lasa 3 min.Se pune si pieptul de pui si se mai lasa 5 min.

La sosul bechmel se topeste margarina si se incorporeaza treptat faina.Apoi cate putin se adauga laptele,vinul,zeama de lamaie si ultima data sarea,piperul si usturoiul praf.Se amesteca sosul cu preparatul de pui si se vor umple clatitele si se dau la cuptor intr-o tava unsa  cu cascaval deasupra  5-7 minute in cuptorul incins.Se poate servi cu salata chinezeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu piept de pui si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval