Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Clatite rumenite, cu dragoste pregatite.
Umplutura:
Dovleacul se da pe razatoarea mica a robotului de bucatarie, dupa care se caleste impreuna cu zaharul pana cand scade toata zeama pe care o lasa in cratita. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga scortisoara si se amesteca.
Clatite:
Ouale, sarea, zaharul si esenta de vanilie se mixeaza pana cand ouale capata culoarea galben deschis. Se adauga sana, apa minerala, uleiul, grisul si faina si se omogenizeaza. Se unge o tigaie cu ulei, dupa care se sterge cu un servetel si se pune la foc. Dupa ce s-a incins, se toarna un polonic din aluat. Acesta se coace pe ambele parti. Se continua tot asa pana cand se termina aluatul (au rezultat 7 clatite).
Se ia fiecare clatita si, cu ajutorul unei farfurii si al unui cutit, se decupeaza marginile inestetice.
Clatitele se servesc umplute cu dovleacul placintar.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult