Clatite de cacao cu gem si budinca

de anca16 in Dulciuri, 21 Ian 2013 | 2463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapte
  • 1 ou
  • 1 pahar faina
  • bicarbonat
  • praf de copt
  • cacao
  • 1 budinca
  • 500 ml lapte
  • gem (de care doriti )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de cacao cu gem si budinca:

Amestecam faina cu oul, punem putin bicarbonat si putin praf de copt pentru a fi mai pufoase, adaugam lapte cat cuprinde, atat cat sa iasa o compozitie nici lichida, nici solida, cat sa curga. Adaugam cacao pentru culoare (se poate si fara cacao).

Am umplutut clatitele cu gem si peste am pus budinca si am ornat cu portocala. Au fost foarte bune. 

TIPS-URI

1

budinca o preparati cum scrie pe pachet.

2

Nu sunt arse, sunt mai negre de la cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de cacao cu gem si budinca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

anca16 1

21.01.2013, 21:16

MULTUMESC LA TOATA LUMEA

elucubratiiculinare 1

21.01.2013, 22:43

nu refuz niciodata clatitele

MotanLaOale 1

22.01.2013, 13:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri cu dulce de leche