Clatite pufoase reteta dospita

de daniastefania in Dulciuri, 6 Iun 2015 | 13183 vizualizari

 

Clatite pufoase reteta
O reteta de clatite pufoase, care raman moi si bune si a doua zi.

 

INGREDIENTE

  • Clatite pufoase reteta
  • 250 ml lapte
  • 15 gr drojdie proaspata
  • 200 ml apa minerala
  • 2 oua
  • 300 gr faina
  • Un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • Ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase reteta dospita:

Clatite pufoase reteta

Dizolvam drojdia in laptele caldut, impreuna cu zaharul. Zaharul si laptele caldut vor activa drojdia. Adaugam faina cernuta, praful de sare si ouale. Amestecam bine totul. Adaugam apa minerala si amestecam bine, sa nu ramana cocoloase. Lasam compozitia sa dospeasca o ora. Apoi daca  aluatul e prea gros se mai poate adauga apa minerala. Incingem tigaia unsa cu putin ulei si turnam un polonic din aluatul de clatite. Rotim tigaia, sa curga aluatul pe toata suprafata tigaii. Prajim la foc mare. Avem grija sa nu se arda, se prajesc repede. Intoarcem si pe partea cealalta si lasam sa se prajeasca frumos. Procedam la fel, pana terminam aluatul. Mie mi-au iesit 15 clatite. Le umplem dupa preferinte: gem, branza, ciocolata si frisca. Raman la fel de bune si a doua zi. Nu se intaresc, raman pufoase.

Cel mai bun aluat de clatite. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase reteta dospita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.06.2015, 19:58

Cred ca sunt buuuune!

MotanLaOale 1

09.06.2015, 07:34

-Licurici- 1

09.06.2015, 12:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite dospite