Clatite gaurite

de anisoara in Dulciuri, 19 Iun 2010 | 108400 vizualizari

COMENTARII (22)

Ina 1

19.06.2010, 19:10

eu mai mult cu apa minerala sau sifon, le fac....

anisoara 1

19.06.2010, 20:35

ina , sper ca pui si lapte, numai apa gazoasa, , si peurma ce prajesti numai gauri

gaby_duceag 1

19.06.2010, 20:48

Nu, Anisoara, si eu le fac doar cu apa minerala. Le faceam cu lapte, erau bune, dar cand mergeam la soacra-mea mancam cate 10 odata , imi pareau mult mai bune decat ale mele; pana ce am intrebat-o (imi era rusine sa nu par nestiutoare ,desi eram ). Asa....si..le-a facut de fata cu mine. A frecat bine 3 oua cu zahar, a adaugat putina faina, a amestecat, apoi a inceput sa adauge apa minerala. A pus cam 500 gr.,apoi iar faina , pana a capatat consistenta dorita. Aaaa si coaja rasa de lamaie. Ies delicioase, moi, pufoase si asa cum zici tu..au o culoare care mie nu-mi iesea si in plus "gaurelele alea pe toata suprafata clatitei. )

gaby_duceag 1

19.06.2010, 20:56

ANISOARA, vezi c-am scris la tocanita din piept de gaina.ce? nu ma bagi in seama? ))

Bucataras Medi 1

19.06.2010, 20:58

da, nu te baga.........o fi avand ea motive

anisoara 1

19.06.2010, 21:00

Wow interesant , nu am stiut. iti multumesc mult de sfat. Neaparat trebuie de incercat. Acum ma gandesc cum sa utilizez acestea 45 de clatite. Ei bine o parte le-am daruit, dar celalata trebuie mancata. maine astept oaspeti. [

anisoara 1

19.06.2010, 21:01

Eu BAG acum coltunasi cu cartofi in gura

Rocsi 1

19.06.2010, 21:10

si eu fac des cu apa minerala mai ales cand e post...sunt foarte bune

gaby_duceag 1

19.06.2010, 21:27

Anisoara, iti recomand din suflet "clatitele banatene". ce zici? http://www.bucataras.ro/retete/2548/clatite-banatene.html

Ina 1

19.06.2010, 21:30

Anisoara, niciodata nu-mi ies cu gauri....si da, le fac doar cu apa minerala dar ies ok

gaby_duceag 1

19.06.2010, 21:32

te-am sustinut, Ina, stai linistita ))

gaby_duceag 1

19.06.2010, 21:32

cum ar fi sa prajim gauri?

Ina 1

19.06.2010, 21:32

din 2 litri de apa imi ies in jur de 40 clatite...

Ina 1

19.06.2010, 21:33

tu ai scris mult acolo, n-am citit )

gaby_duceag 1

19.06.2010, 21:37

hahahaha, deci ce-i mult te plictiseste ))

Ina 1

19.06.2010, 21:39

n-am stare necesara sa citesc atat...

Ina 1

19.06.2010, 21:39

dar daca tot ai zis mai sus, am citit acum....

anisoara 1

20.06.2010, 10:24

Gaby , iti multumesc de receta de clatite. In asa mod , le facea mama mea, de cand ma stiu mica. Sunt o delicatesa nebuna. Chiar astazi am sa fac la masa, cand imi vin oaspeti. De multe ori le umplea cu visina si turna sosul de oua si smantana deasupre. Asect sos se mai foloseste si la coacerea multor feluri de placinte. Vezi sa fii atenta , s anu vorbesti mult pt ca Ina nu citeste.

anisoara 1

20.06.2010, 10:26

Ina m-am mirat , cand ai spus ca nu sunt gaurite. Nu inteleg care e problema. Gata nu mai scriu

babi5 1

18.01.2014, 18:12

Pushaa 1

19.01.2014, 20:16

Criss 1

20.01.2014, 09:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Pani Walewska