Clatite Oscar

de ralu_ca in Pui, 6 Apr 2013 | 17041 vizualizari

 

mie mi se par foarte bune, asa ca incercati si voi..

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • marar, patrunjel
  • 500 g ciuperci
  • 3 oua
  • sare,piper
  • ulei
  • 15 clatite
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite Oscar:

Se spala bine ceapa, usturoiul si ciupercile si se taie marunt.

Pieptul de pui se taie cubulete foarte mici.

Intr-o cratita punem ulei, il lasam sa se incinga si apoi punem ciupercile. Le lasam sa se rumeneasca bine, amestecand des.

Intr-o tigaie rumenim ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi adaugam mararul si patrunjelul.

Cand ciupercile au inceput sa se rumeneasca, adaugam si bucatile de piept de pui, amestecand sa nu se lipeasca, iar cand incepe sa scada cantitatea adaugam si amestecul de ceapa, usturoiul, marar si patrujel. Dupa gustul fiecauia se pune sare si piper, iar la final ouale batute bine. Se mai amesteca in compozitie pana scade sdi o lasam putin sa se raceasca.

Presupunand ca aveti clatitele facute deja ( eu le-am facut tot astazi_reteta alta data pt clatite ), incepem sa umplem clatitele cu compozitia obtinuta.

In speranta ca v-am facut pofta...atunci sa fie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Oscar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu carne tocata