Clatite pane cu ciuperci si piept de pui

de Angelina_Elena in Pui, 30 Ian 2013 | 2263 vizualizari

 

INGREDIENTE

Clatite:
  • 2 oua
  • faina
  • apa minerala
  • 1\2 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
Umplutura:
  • 2 conserve ciuperci(800 g)
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • putin ulei
Pane:
  • 6 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 praf de sare
Pentru servit:
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pane cu ciuperci si piept de pui:

Pregatim clatitele dupa reteta data sau dupa reteta noastra preferata. Le facem subtirele, nu groase.

Ceapa si pieptul de pui, fiert in prealabil se toaca marunt.

Ciupercutele se pun la scurs, apoi se toaca si ele marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa.

Lasam sa se caleasca 2-3 minute, apoi adaugam ciupercutele tocate, si lasam putin.

La final adaugam pieptul de pui, condimentam cu sare, piper si putin patrunjel uscat si mai lasam cca. 4-5 minute pe foc.

Intr-un bol punem ouale, faina, laptele, putina sare, piper si omogenizam.

Luam apoi clatitele, le umplem cu cate 1-2 linguri de umplutura, le impachetam, apoi le dam prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit in tigaie.

Servim clatitele calde cu smantana.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite pane cu ciuperci si piept de pui-0
Clatite pane cu ciuperci si piept de pui-1
Clatite pane cu ciuperci si piept de pui-2

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

31.01.2013, 10:39

Mihaela

AnyCostescu 1

31.01.2013, 11:57

da venim si noi ..ce numai pe merisor ai chemat-o??

Angelina_Elena 1

31.01.2013, 12:07

Nu Any, nu numai pe Merisor, am chemat-o si pe Zamfira ...oricum voi stiti ca este cate putin pentru fiecare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04