Desert clatite pufoase reteta

de Oana in Prajituri, 4 Mai 2009 | 272864 vizualizari

 

clatite pufoase reteta
Sunt gen pancakes, taaare bune si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar cu lapte batut/sana/iaurt
  • 1 ou
  • 2 linguri cu ulei
  • o fiola de esenta vanilie
  • 1 pahar cu faina
  • 2 linguri cu zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clatite pufoase reteta:

Se iau doua castroane mai mari, intr-unul se amesteca laptele batut cu oul, uleiul, zaharul si vanilia, iar in celalalt faina cu sare, bicarbonat si praful de copt. Apoi amestecul lichid se toarna peste cel uscat si se amesteca lejer de cateva ori. Se lasa sa se odihneasca 20 minute.

Se incinge o tigaie teflonata cu foarte putin ulei si se pune aluat cu lingura, cam 2 linguri pentru o clatita si se intinde in tigaie cat de mare sau groasa vrem sa fie clatita.

Umpluturile pot fi variate, cu dulceata, cu ciocolata, cu branza dulce sau stafide, fiecare cu ce doreste.

Eu le-am umplut cu dulceata de visine, preferata mea :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite pufoase reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

mady90 1

14.11.2013, 12:37

si bicarbonat si praf de copt? pai nu au ambele aceeasi menire si anume... afanarea? nush

bianca92 1

14.11.2013, 15:50

pufoase si gustoase

mady35 1

22.03.2015, 18:51

Foarte gustoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si crumble