Clatite pufoase cu nuca si gem de pere

de madalinanicoleta in Dulciuri, 18 Noi 2013 | 1659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un plic "clatite pufoase" de la Dr. Oetker
  • un ou
  • 100 ml lapte batut
  • o lingura ulei
  • 50 g nuca macinata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase cu nuca si gem de pere:

Se bate oul spuma, se adauga laptele batut si se amesteca bine. Se pune si uleiul, apoi se toarna continutul plicului si se omogenizeaza bine compozitia. Se presara nuca pisata si se amesteca cu o lingura. Se incinge tigaia, se toarna un pic ulei si se rumenesc clatitele, intorcandu-le pe-o parte si pe alta. Eu le-am umplut cu gem de pere.

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite pufoase cu nuca si gem de pere-0
Clatite pufoase cu nuca si gem de pere-1
Clatite pufoase cu nuca si gem de pere-2
Clatite pufoase cu nuca si gem de pere-3
Clatite pufoase cu nuca si gem de pere-4
Clatite pufoase cu nuca si gem de pere-5
Clatite pufoase cu nuca si gem de pere-6

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

18.11.2013, 22:02

bune

madalinanicoleta 1

20.11.2013, 16:30

kiar au fost...

madalinanicoleta 1

20.11.2013, 16:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04