Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Galbenusurile,laptele,esenta,zaharul le amestecam bine dupa care adaugam faina treptat amestecand continuu.
Dupa ce s-a incorporat faina adaugam albusurile mixate spuma cu un praf de sare.Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
Intr-o tigaie topim putin unt si cand s-a topit adaugam un polonic de umplutura,lasam sa prinda culoare maronie pe o parte dupa care o intoarcem,o lasam cateva secunde dupa care o rupem bucati cu ajutorul paletei.
Adaugam 1-2 linguri de zahar,piersica taiata felii,stafidele inmuiate in rom,bobitele de struguri,amestecam si mai lasam 1 min pe foc(pana ce se caramelizeaza zaharul)
Scoatem intr-un bol si servim cu zahar pudra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult