Clatite umplute cu branza la cuptor

de izulika in Dulciuri, 17 Mar 2011 | 5961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite avem nevoie de :
  • 1 ou
  • 250 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri zahar
  • esenta de rom
  • faina
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g telemea de vaca
  • 150 g branza proaspata de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza la cuptor:

Clatite :

Se amesteca toate ingredientele,apoi se adauga faina in ploaie pana devine ca o smantana.Dupa ce am facut compozitia pentru clatite se pune la incins o tigaie care se unge cu putin ulei, apoi se toarna cate un polonic din compozitie si se intinde pe toata suprafata tigaii. Se rumeneste pe ambele parti si se pune pe o farfurie,procedand astfel pana se termina toata compozitia.

Umplutura:

Branza telemea se da pe razatoare, iar cea proaspata se sfarama cu o furculita, se amesteca apoi se adauga zaharul,coaja de lamaie, zaharul vanilat si cel pudra, se amesteca bine apoi se pune cate o lingura de compozitie pe cate o clatita si se ruleaza dupa preferinta.

Se unge o tava cu putina margarina, apoi se aseaza clatitele, dupa ce le-am aranjat se ung cu margarina si se da la cuptorul incins in prealabil 15-20 de minute.Se scot si se servesc caldute pudrate cu zahar sau simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu branza in sos de vanilie