Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor

de Sidy in Dulciuri, 10 Iun 2012 | 22185 vizualizari

 

Cine a spus ca in minunatele vase Pyroflam nu se pot face si deserturi ???Am auzit eu pe undeva....
Uite ca vin sa va contrazic si sa demonstrez ca se poate.
Sper sa va lingeti pe degete dupa ce veti degusta...doar Sunt Bucatar Real !

 

INGREDIENTE

pentru clatite

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 400 gr faina
  • un strop de sare
  • 700 ml apa minerala
  • sare

pentru umplutura

  • 500 gr brinza de vaca
  • 300 ml smintina
  • 2 oua
  • 50 g stafide
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar tos, dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor:

Clatitele le preparam dupa metoda obisnuita fiecareia dintre noi. 

Intre timp preparam crema de brinza din ingredientele mai sus mentionate,la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil , in apa cu esenta de rom si apoi bine scurse.

Crema se amesteca bine si apoi cu lingura , punem din compozitie pe clatita,rulam clatita cu crema si o punem intr-un vas Pyroflam uns cu unt .

Dupa ce am aranjat primul rind, adaugam peste el , smintina .Rulam apoi clatitele pentru cel de-al doilea rind, pe care le asezam invers decit primele ( perpendicular pe ele).

Dupa ce am terminat si rindul acesta , adaugam smintina.

Facem atitea rinduri, cite avem nevoie sa umplem vasul.

Dupa ce am terminat de aranjat clatitele le introducem in cuptorul preincalzit la 180 de grade C. Le lasam acolo pina cind prind o crusta frumoasa deasupra.

Se servesc asa calde, scoase din cuptor.

Pofta mare ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu piure de kiwi si capsuni