Clatite umplute cu crema de branza si avocado

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 3107 vizualizari

 

Aceasta reteta este continuarea unui articol publicat anterior unde promiteam sa vin si cu restul retetei. Este vorba despre reteta „Clatitte umplute cu ciuperci si dovlecei” pe care o gasiti pe blogul meu cat si aici pe site . Dupa cum spuneam atunci maldarul de clatite a fost umplut jumatate cu ciuperci si dovlecei. Cealalta jumatate a fost umpluta cu crema de branza de casa si avocado.

 

INGREDIENTE

  • -clatite facute din amestec de faina de secara si faina de tarate de grau
  • -100 g branza de capra
  • -3-4 linguri de smantana
  • -1 avocado mare
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa rosie
  • -1 legatura de marar
  • -100 g muschi afumat
  • -condimente (oregano, busuioc, piper verde, sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu crema de branza si avocado:

Crema de branza de casa am obtinut-o prin amestecarea branzei cu smantana, la care am adaugat condimente. Si reteta cremei de branza de casa se afla pe site http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-branza-facuta-in-casa-49993.html.

Ce am adus nou de data aceasta a fost sa adaug avocado, ardei gras si muschi afumat pe langa ceapa rosie si marar. Deci am luat cateva felii de branza, de data aceasta am folosit de capra, le-am pisat cu furculita si le-am amestecat cu smantana. Ceapa rosie taiata fin si mararul le-am adaugat in crema de branza impreuna cu avocado taiat cubulete, ardeiul gras si muschiul afumat. Drept condimente am folosit oregano, busuioc, piper verde, sare. Cu aceasta compozitie am umplut restul clatitelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu crema de branza si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.08.2013, 21:41

Ce faine sunt

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:25

Multumesc tuturor

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:27

Da, Lia, la gust ar fi foarte ok, insa compozitia cu faina de secara este ceva mai cleioasa. E posibil sa se prinda clatita, inca nu am incercat. Eu amestec faina de secara cu celelate tipuri de faina atunci cand fac paine sau lipii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv cu ardei copt, crema de branza si somon