Clatite umplute cu crema de branza si avocado

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 993 vizualizari

 

Aceasta reteta este continuarea unui articol publicat anterior unde promiteam sa vin si cu restul retetei. Este vorba despre reteta „Clatitte umplute cu ciuperci si dovlecei” pe care o gasiti pe blogul meu cat si aici pe site . Dupa cum spuneam atunci maldarul de clatite a fost umplut jumatate cu ciuperci si dovlecei. Cealalta jumatate a fost umpluta cu crema de branza de casa si avocado.

 

INGREDIENTE

  • -clatite facute din amestec de faina de secara si faina de tarate de grau
  • -100 g branza de capra
  • -3-4 linguri de smantana
  • -1 avocado mare
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa rosie
  • -1 legatura de marar
  • -100 g muschi afumat
  • -condimente (oregano, busuioc, piper verde, sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu crema de branza si avocado:

Crema de branza de casa am obtinut-o prin amestecarea branzei cu smantana, la care am adaugat condimente. Si reteta cremei de branza de casa se afla pe site http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-branza-facuta-in-casa-49993.html.

Ce am adus nou de data aceasta a fost sa adaug avocado, ardei gras si muschi afumat pe langa ceapa rosie si marar. Deci am luat cateva felii de branza, de data aceasta am folosit de capra, le-am pisat cu furculita si le-am amestecat cu smantana. Ceapa rosie taiata fin si mararul le-am adaugat in crema de branza impreuna cu avocado taiat cubulete, ardeiul gras si muschiul afumat. Drept condimente am folosit oregano, busuioc, piper verde, sare. Cu aceasta compozitie am umplut restul clatitelor.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Clatite umplute cu crema de branza si avocado 253396
retete culinare - Clatite umplute cu crema de branza si avocado 253397

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.08.2013, 21:41

Ce faine sunt

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:25

Multumesc tuturor

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:27

Da, Lia, la gust ar fi foarte ok, insa compozitia cu faina de secara este ceva mai cleioasa. E posibil sa se prinda clatita, inca nu am incercat. Eu amestec faina de secara cu celelate tipuri de faina atunci cand fac paine sau lipii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18