Clatite umplute cu dulceata de capsuni

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 10 Mai 2015 | 2786 vizualizari

 

Cum ieri am petrecut ziua la tara la bunica noastra si ai nostri erau la cazan pt tuica m-am gandit cu ce sa ii indulcesc ,, ceva usor si repede de facut si mai ales nefiind acasa nici ustensilele mele nu le aveam la indemana m-am hotarat hai sa fac clatite ca is mai usor de facut si repede... 60 clatite umplute cu dulceata de capsuni au intrat bine la stomacel si asa nu a trecut weekendul fara un dulce !!
O duminica frumoasa !!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • coaja rasa de la o portocala
  • 500 ml apa minerala
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • faina cat cere compozitia atat cat sa rezulte o compozitie nici prea moale nici groasa.
  • 1 ceasca ulei pt compozitie
  • 1 borcan dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu dulceata de capsuni:

Intr-un vas  adaugam  ouale cu  sarea, zaharul  si  rasatura de portocale, le batem  pana ce  rezulta o crema, adaugam apa minerala, si apoi  faina treptat  (nu am  cantarit-o ) atat cat cere compozitia  ca sa nu rezulte o crema nici subtire , dar nici groasa. Cand compozitia e  gata adaugam ceasca de ulei  si continuom sa   amestecam pana ce  uleiul se incorporeaza in compozitie !

Intr-o tigaie adaugam un strop de ulei si o lasam la incins. Cu un  polonic adaugam compozitie  in tigaie lasand-o sa se cocaca circa 1 minute pe o parte si 1 pe cealalta .

Nu mai este nevoie sa  ungeti tigaia  deloc !

Cand e  coapta  clatita o ungem cu  dulceata si o rulam pt a o inchide !

Se  serveste cu mare drag !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert orez cu lapte, cremos si aromat