Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cum ieri am petrecut ziua la tara la bunica noastra si ai nostri erau la cazan pt tuica m-am gandit cu ce sa ii indulcesc ,, ceva usor si repede de facut si mai ales nefiind acasa nici ustensilele mele nu le aveam la indemana m-am hotarat hai sa fac clatite ca is mai usor de facut si repede... 60 clatite umplute cu dulceata de capsuni au intrat bine la stomacel si asa nu a trecut weekendul fara un dulce !!
O duminica frumoasa !!
Intr-un vas adaugam ouale cu sarea, zaharul si rasatura de portocale, le batem pana ce rezulta o crema, adaugam apa minerala, si apoi faina treptat (nu am cantarit-o ) atat cat cere compozitia ca sa nu rezulte o crema nici subtire , dar nici groasa. Cand compozitia e gata adaugam ceasca de ulei si continuom sa amestecam pana ce uleiul se incorporeaza in compozitie !
Intr-o tigaie adaugam un strop de ulei si o lasam la incins. Cu un polonic adaugam compozitie in tigaie lasand-o sa se cocaca circa 1 minute pe o parte si 1 pe cealalta .
Nu mai este nevoie sa ungeti tigaia deloc !
Cand e coapta clatita o ungem cu dulceata si o rulam pt a o inchide !
Se serveste cu mare drag !!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult