Clatite umplute cu frisca

de gaby_gabytza in Dulciuri, 26 Sep 2013 | 867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 400 ml iaurt
  • 100 ml lapte
  • faina
  • 2 oua
  • sare
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • umplutura
  • frisca
  • struguri
  • mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu frisca:

Aluatul- amestecam ouale cu laptele.Adaugam treptat iaurtul,zaharul si esenta.Mixam bine impreuna si adaugam un praf de sare si plicurile da zahar vanilat.

La final adaugam faina treptat pana devine un aluat subtire. Punem putin ulei in aluat ca sa nu fie nevoie sa punem de fiecare data in tigaie.

Pregatim tigaia si o lasam sa se incalzeasca.Adaugam cate un polonic de aluat in tigaie.Frigem clatita pe ambele parti iar asa procedam cu tot restul aluatului. Le lasam sa se raceasca bine.

Frisca o batem putin dupa o dam la frigider.Spalam struguri si merele si le taiem cubulete.Amestecam cu frisca batuta.

Luam o clatita racita si punem 2 linguri de frisca pe o margine si le rulam.Dam la frigider 30 min

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite umplute cu frisca-0
Clatite umplute cu frisca-1

COMENTARII (19)

adry88 1

26.09.2013, 20:45

foarte bune

Rocsi 1

26.09.2013, 22:19

Super delicioase

Teo 1

26.09.2013, 22:35

vai,deliciu...!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04