Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2016 | 4053 vizualizari

 

Am avut o bucata de piept de pui fiert,niste ciuperci si am decis sa fac acest deliciu.
CLATITE RUMENITE, CU DRAGOSTE PREGATITE

 

INGREDIENTE

Pentru clatite:
  • 50-100 g faina
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • lapte cat cuprinde
  • ulei
Pentru umplutura:
  • 5-6 ciuperci champignon
  • 100 g piept de pui fiert
  • 1 ceapa alba
  • sare/piper/cardamom praf
  • ulei de masline
  • unt
  • cascaval delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci:

Faina se amesteca cu oul,sarea si lapte,pana cand avem o compozitie subtire pentru clatite.

Se prajesc clatitele si se scot pe o farfurie.

Intr-o tigaie de ceramica punem ceapa tocata marunt si ciuperciile curatate de pielite,spalate si taiate feliute subtiri cu putin ulei de masline,punem sare si lasam sa se prajeasca si sa scada zeama.

Cand sunt gata se scot intr-un castron.

In aceeiasi tigaie punem pieptul de pui (care este fiert) taiat cuburi cu ulei de masline si putin unt la prajit.

Se adauga condimentele,inclusiv praful de cardamom si se lasa cateva minute.

Se amesteca ciuperciile cu bucatiile de pui prajite.

Luam cate o clatita si o umplem cu amestecul de pui si ciuperci,presaram cascaval ras,le acoperim si le punem intr-o tava sau vas de ceramica.

Deasupra clatitelor umplute presaram cascaval.

Se dau la cuptor pentru circa 10 minute.

Se servesc calde cu sosuri diverse.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

mirela0911 1

16.02.2016, 18:13

Tare bine arata!

Bya Ralu 1

16.02.2016, 19:01

ela 1

21.02.2016, 20:31

ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez