Coada de stiuca cu rosii si leurda

de mihaelar63 in Peste, 23 Iun 2012 | 1833 vizualizari

 

Daca stiuca a avut 8 kg va pot spune ca ,, coada a fost de vreo 2 .
Ador leurda si cand o am la dispozitie incerc sa o folosesc in diverse combinatii.De data aceasta cu peste .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg stiuca
  • 1 buchetel leurda
  • 3 rosii
  • 1 lamaie - zeama
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml smantana light
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coada de stiuca cu rosii si leurda:

  1. Stiuca curatata si spalata si increstata sin loc in loc ,se sareaza din timp si se stropeste cu zeama de lamaie .
  2. Se aseaza intr-o tava de sticla termorezistenta insotita de rosii feliate si leurda taiat marunt .
  3. Stropiti cu ulei de masline si dati la cuptor la foc mic 30 minute .
  4. Turnati smantana pe deasupra si mai dati inca 5 minute la cuptor .
  5.  Serviti stiuca calda  asezonata cu piper alb.
  6. Noi am avut ca garnitura cartofi natur cu patrunjel si salata de rosii .
 

TIPS-URI

1

Exceptand smantana preparatul este hipocaloric si poate fi consumat in dieta .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Coada de stiuca cu rosii si leurda 167958
retete culinare - Coada de stiuca cu rosii si leurda 167959
retete culinare - Coada de stiuca cu rosii si leurda 167962
retete culinare - Coada de stiuca cu rosii si leurda 167963
retete culinare - Coada de stiuca cu rosii si leurda 167964

COMENTARII (9)

Sim0na 1

23.06.2012, 23:02

De la peste nu lipsesc!

Panacris 1

13.03.2015, 20:08

Catalina L 1

13.03.2015, 20:35

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55