Coada de vitel cu naut

de cristeena20 in Vita, 8 Dec 2012 | 5589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cozi de vitel
  • ceapa
  • usturoi
  • ardei rosu
  • ulei d emasline
  • pasta de tomate
  • sare, piper
  • dafin
  • 1 morcov
  • o bucata de bacon, o bucatica de carnat
  • 1 pahar vin alb
  • 1 borcan de naut
  • macaroane
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coada de vitel cu naut:

- Taiem coada in segmente; Eu am fiert separat carnea in oala cu presiune. Daca nu vreti sa o faceti separat, faceti direct tocanita in cratita.

- In cucta am tocat o ceapa, putin ardei, 1 morcov taiat cubulete- am calit cu ulei de masline si am adaugat putina boia, si pasta de rosii. Am adaugat apa si un cub de concentrat .Apa trebuie doar sa acopere carnea. Lasam sa fiarba sub presiune cca 30 minute (carnea trebuie sa fie moale si gelatinoasa)

- Intre timp preparam tocanita in cratita. Tocam marunt jumate de ceapa- o calim cu ulei de masline si cand devine sticloasa adaugam usturoi pisat, ardeiul gras taiat cubulete marunte, apoi baconul si carnatul afumat, taiate cubulete si ele. Adaugam pasta de rosii. Intre timp am scos carnea din oala cu presiune si am adaugat-o la tocanita din oala. Strecuram zeama din cucta si o turnam peste carnea din cratita, adaugam vin si dam sa fiarba (cca 30 minute la foc mic). Adaugam apa daca e nevoie. Cand sosul a devenit mai gros adaugam borcanul de naut (cu zeama cu tot) si adaugam macaroane (pene)- adaugam apa sa fi lichid suficient. Dupa 15 minute e gata. Stingem aragazul si lasam acoperit cca 5 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coada de vitel cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu carne de vita