Coada de vitel cu naut si paste

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2015 | 541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 coada de vitel
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • ulei de masline
  • sare, piper, 1 cub knorr, boia , pasta de ardei rosu, 2 linguri pasta de rosii, chili,usturoi
  • 1 pahar mare de vin alb
  • dafin, coriandru verde proaspat
  • 1 cutie de naut fiert
  • 1/2 pachet de pene
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coada de vitel cu naut si paste:

Acest fel de mancare se poate face lent, fierbandu-se mult la foc mediu sau se poatefierbe la oala cu presiune, dar nu va fi la fel de gustoasa ca si fiarta lent. Deci pregatim tocanita .

Coada de vitel se spala si se taie in segmente.

In cratita tocam ceapa si il punem la calit cu putin ulei de masline si apoi adaugam 2 cateu de usturoi tocati marunt. Mai lasam 2 minute si aduagam morcovul si ardeiul taiate cubulete mici . Dupa ce se mai calesc vreo 5 minute la foc domol adaugam carnea in oala. O prajim pe toate partile si apoi turnam vinul alb. Lasam sa fiarba, sa scada vinul si apoi incepem sa condimentam cu sare, piper, pasta de ardei rosu, pasta de rosii, boia, dafin, si un chilli. Apoi stingerm totul cu apa fierbinte inc are am dizolvat un concentrat de supa (sau daca avem supa facuta punem supa. Lasma sa fiarba cca 2 ore, acoperit cu capac,pana carnea devine frageda si se desprinde usor de pe os. Daca nu aveti timp puteti folosi oala cu presiune. 

 Din cand in cand intoarceti segmentele pe cealalta parte si aduagati supa daca mai e nevoie. La final punem conserva de naut- mai lasam 5 minute si apoi aduagam si pastele. Completam cu apa la nevoie si lasma inca 5 minute sa fiarba pastele. Zdrobim si 3 catei de usturoi la sos si la final tocam o legatura de coriandru verde. acesa ii da un gust minunat . Stingem aragazul si lasam acoperit .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373847
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373848
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373849
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373850
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373851
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373852
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373853
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373854
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373855
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373856
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373857
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373858
retete culinare - Coada de vitel cu naut si paste 373859

COMENTARII (11)

DIANA B 1

31.03.2015, 08:14

dantes 1

31.03.2015, 11:03

interesant

mirela0911 1

31.03.2015, 13:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S