Coaja de portocala confiata

de adasev12 in Conserve, 9 Dec 2011 | 7383 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

09.12.2011, 13:27

bravo

adasev12 1

09.12.2011, 13:47

sufletista, ms frumos

alinutzika 1

09.12.2011, 14:42

bravo tie!

aziz 1

09.12.2011, 14:55

fata descurcareata !!delicioasa tre sa fie si noi faceam acasa din coaja rasa de la lamaie si portocala tot pentru cozonacei....pup fete frumoase!!

adasev12 1

09.12.2011, 15:10

alinutzika...ms frumos

adasev12 1

09.12.2011, 15:12

Mona, am si coaja rasa, la borcanel, tot timpul...ca se mai intampla sa am nevoie sis a nu am fructe in casa... ...si noi va pupam

mihaelar63 1

09.12.2011, 16:01

Super am sa-mi fac si eu sa am ptr dulciuri

lilik 1

09.12.2011, 16:45

gaby_gabytza 1

09.12.2011, 17:03

place

Rocsi 1

09.12.2011, 19:10

bravo ada..ingenioasa esti!!

RuxyRux 1

09.12.2011, 19:23

Imi place mult portocalitza confiata!!!

mirela0911 1

09.12.2011, 20:02

o idee tare buna

Mitinita 1

09.12.2011, 20:16

mie imi place mai amar asa ca nu ma deranjeaza partea alba.cand isi mai face careva si nu taie destul din partea alba la mine ajunge borcanul

MotanLaOale 1

09.12.2011, 21:04

Angelina_Elena 1

09.12.2011, 21:10

cred ca sunt tare bune

Bunica 1

09.12.2011, 22:30

sa le tii numai in frigider pana le termini !

MIUTA 1

09.12.2011, 22:40

Excelenta idee

danakarin 1

10.12.2011, 07:41

foarte ingenios. ceea ce mai poti face este sa le zaharisesti, fierbandu-le citeva zile la rind intr-un sirop de zahar. Adica in fiecare zi....apoi le lasi, a doua zi iar...vreo 3 zile. atunci se patrund, si se pot tzine mult timp.

adasev12 1

10.12.2011, 12:17

mihaela....
lilik, gabitza....ms

adasev12 1

10.12.2011, 12:20

rocsi.... trebuie sa fiu, ca si si Domnul a spus ca e pacat sa risipesti mancarea ...e adevarat ca se gasesc de toate in ziua de azi, dar de ce s amai dai banii pe ceea ce ai la indemana si poti face singura? pup

adasev12 1

10.12.2011, 12:22

ruxy, si mie-mi placea...cea din magazin ...a mea nu stiu cum o fi....
mirela, multumesc

adasev12 1

10.12.2011, 12:23

mitinita..... ....stii ca-mi placi, nu?
motan....

adasev12 1

10.12.2011, 12:28

elena_daria, sper sa fie
bunica, asa m-am gandit si eu
miuta, multumesc mult

adasev12 1

10.12.2011, 12:28

danakarin, ms de sfat, pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri rustice cu portocala si sirop de artar