Coaja rasa de lamaie, limeta si portocala cu zahar

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 3525 vizualizari

 

Pentru ca se apropie sarbatorile, va arat cum pastrez coaja de lamaie si portocala, pentru ca, mai apoi, sa o folosesc la prajituri.
Mie imi place foarte mult gustul pe care il da coaja de lamaie prajiturilor, mai ales daca este combinata si cu coaja de la lime si portocala.
Prajiturile, aluaturile, cozonacii ies mult mai aromati si gustosi cu coaja de lamaie sau portocala. Mai folosesc si la spaghete cu branza dulce, fidea cu lapte etc.

 

INGREDIENTE

  • lamaie;
  • lime;
  • portocala;
  • zahar.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaja rasa de lamaie, limeta si portocala cu zahar:

  • Se spala fructele foarte bine, sa lasa la uscat, apoi se dau pe razatoarea mica, fara a rade si partea alba.
  • Intr-un borcan, se pune un strat de coaja rasa, apoi zahar, din nou coaja si tot asa pana se umple borcanul.
  • Se taseaza bine, sa nu ramana aer printre straturi.
  • Nu este nevoie sa fie umplut dintr-o data borcanul, se poate adauga coaja rasa de fiecare data cand aveti in casa lamai, portocale sau limeta, dar, neaparat, ultimul strat sa fie de zahar.
  • Trebuie amestecat din cand in cand in borcan, iar la sfarsit, se pune un nou strat de zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaja rasa de lamaie, limeta si portocala cu zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

08.11.2016, 08:39

bravo

RuxyRux 1

08.11.2016, 08:52

Da scumpo, din pacate asa scrie, eu cumpar cu lazile si stiu, foarte trist

Panacris 1

11.11.2016, 08:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de capsuni