Coaste de berbecuţ în sos de vin alb

de ANCA in Oaie, 8 Apr 2009 | 6635 vizualizari

 

Ca tot se apropie Pastele, vin cu o idee de preparat cu gust savuros, poate va inspira)

 

INGREDIENTE

  • coaste de berbecut/miel, maghiran, cimbru, sare, piper, cca 350 ml vin alb demisec(sau sec), 3-4 ardei iuti mici, o legatura sanatoasa de usturoi verde, cam 200 g masline rosii.
  • Pentru garnitura: cartofi, spanac proaspat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de berbecuţ în sos de vin alb:

Coastele de berbecut/miel se aseaza intr-o tava sau vas yenna, se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu cimbru, maghiran, sare, piper, toate dupa gust. Eu am mai pus si cativa ardei iuti mici, uscati. Se stropeste totul cu un pahar zdravan de vin alb demisec, daca este nevoie se mai pune putina apa, apoi se pune tava la cuptor la 200 grade, o ora jumatate.


Cand carnea este trei sferturi facuta, am pus o legatura de usturoi verde taiat bucati de circa 2 cm, si masline rosii. Nu uitati sa mai stropiti iar cu putin vin:) Puneti tava iar in cuptor inca 20 min.


Garnitura: cartofi copti stropiti cu sosul din tava si salata de spanac.


Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Coaste de berbecuţ în sos de vin alb 427
retete culinare - Coaste de berbecuţ în sos de vin alb 428
retete culinare - Coaste de berbecuţ în sos de vin alb 429
retete culinare - Coaste de berbecuţ în sos de vin alb 430
retete culinare - Coaste de berbecuţ în sos de vin alb 431

COMENTARII (8)

Flori 1

10.04.2009, 14:47

Anca, merci! Am "bifat-o" pt Paste!

ANCA 1

10.04.2009, 20:59

Flori, te astept cu impresii!

elena1988 1

10.02.2011, 16:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!