Coaste de porc in sos whisky-barbeque

de baby_ktalyna in Porc, 20 Oct 2013 | 5895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg coaste de porc
  • 1 kg cartofi mici

Pentru sos:

  • 3 lingurite miere
  • 1 sos barbeque(250 ml)
  • 50 ml whisky
  • 1 lingurita zahar
  • 80 ml apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc in sos whisky-barbeque:

Coastele se taie bucati ,apoi se prepara sosul( se amesteca toate ingredientele).Se dau coastele prin sos apoi se pun in tava iar restul de sos se pune  si el in tava,se pot lasa o ora sa le patrunda sosul,se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora-o ora jumate. Cartofii nu i-am curatat,doar i-am spalat bine si i-am facut in frieteusa si i-am condimentat cu condiment pentru cartofi.

TIPS-URI

1

Cartofii pot fi condimentati si amestecati cu usturoi presat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc in sos whisky-barbeque" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Constelatialeu 1

21.10.2013, 10:28

Am aparut......2 kg de coaste la fata....

babi5 1

21.10.2013, 10:38

Rocsi 1

21.10.2013, 11:12

Arata super bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante