Coaste de vita dulci-picante

de mihaelar63 in Vita, 25 Mai 2014 | 10876 vizualizari

 

De mult timp cautam o reteta de coaste dulci-picante. Acum ca am gasit acest mod de preparare precis voi mai repeta. M-am inspirat din retetele postate de o macelarie. Bineinteles am adaptat gustului personal. Modul de preparare e simplu si cu rezultate savuroase.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 coaste de vita
  • 2 cepe rosii
  • 1 caciulie de usturoi
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 1 bere [ 500 ml ]
  • 1 pahar apa
  • sare
  • 1 lingura de miere
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri pasta ardei rosii
  • 2 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 1/2 lingurita praf ghimbir
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de vita dulci-picante:

Ceapa se curata, se spala si se taie felii mai groase .

Caciulia de usturoi se curata de mustati si primul strat de foi, se spala si se taie in doua .

Se pune la fiert in bere+apa , costele,piperul ,ceapa,usturoiul,foaia de dafin,sarea .

Cand carnea este fiarta se scurge si se unge cu un amestec format din restul ingredientelor [sos soia , sos Worchester ,miere,pasta ardei, sare , ulei , chili si ghimbir]

Asezati costitele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si dati la cuptor pana ce se rumenesc .

TIPS-URI

1

Serviti cu garnitura preferata sau cu o salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de vita dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

26.05.2014, 13:34

Claudia

mihaelar63 1

26.05.2014, 13:35

Simona , si eu gust tot de la tine ,asa ca facem schimb

mihaelar63 1

26.05.2014, 13:36

Laurici , partea buna este ca inca nu a dat de ele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante