Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)

de Valclaudia in Porc, 7 Iun 2014 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr. coaste de porc afumate
  • 1 fir de praz
  • 300 ml bere
  • 3 linguri de ulei
  • piper macinat
  • bobite de mustar
  • 100 gr. hrisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor (in bere cu hrisca):

Coastele afumate se spala sub jet de apa apoi se mai lasa in apa rece 10-15 minute (la desarat).

Prazul se curata, se spala si se taie rondele.

Asezam coastele intr-o tava de yena,pe pat de praz, presaram bobite de mustar si piper macinat, adaugam berea.

Acoperim tava cu staniol si dam tava la cuptor pentru 30 minute la temperatura de 175 grade.

Scoatem tava din cuptor, intoarcem coastele pe cealalta parte sa se gateasca uniform, mai dam tava (tot acoperita cu staniol) la cuptor pentru alte 30minute.

Scoatem iar tava, indepartam staniolul, presaram hrisca in spatiile ramase libere si dam din nou tava la cuptor pentru 15-20 minute, pana se umfla hrisca si se rumenesc coastele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

07.06.2014, 21:32

JulyCris 1

08.06.2014, 16:41

laura_n 1

08.06.2014, 16:43

Cleme, ai stricat tu bunatate de hrisca )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Costita de porc cu rosii, la cuptor