Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)

de Valclaudia in Porc, 7 Iun 2014 | 1532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr. coaste de porc afumate
  • 1 fir de praz
  • 300 ml bere
  • 3 linguri de ulei
  • piper macinat
  • bobite de mustar
  • 100 gr. hrisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor (in bere cu hrisca):

Coastele afumate se spala sub jet de apa apoi se mai lasa in apa rece 10-15 minute (la desarat).

Prazul se curata, se spala si se taie rondele.

Asezam coastele intr-o tava de yena,pe pat de praz, presaram bobite de mustar si piper macinat, adaugam berea.

Acoperim tava cu staniol si dam tava la cuptor pentru 30 minute la temperatura de 175 grade.

Scoatem tava din cuptor, intoarcem coastele pe cealalta parte sa se gateasca uniform, mai dam tava (tot acoperita cu staniol) la cuptor pentru alte 30minute.

Scoatem iar tava, indepartam staniolul, presaram hrisca in spatiile ramase libere si dam din nou tava la cuptor pentru 15-20 minute, pana se umfla hrisca si se rumenesc coastele.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-0
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-1
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-2
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-3
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-4
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-5
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-6
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-7
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-8
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)-9

COMENTARII (9)

Rocsi

Rocsi 1

07.06.2014, 21:32

JulyCris

JulyCris 1

08.06.2014, 16:41

laura_n

laura_n 1

08.06.2014, 16:43

Cleme, ai stricat tu bunatate de hrisca )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!