Coaste lipicioase la cuptor

de papabundetot in Porc, 29 Noi 2014 | 6898 vizualizari

 

Mie imi plac coastele extrem de mult desi nu ma declar a fi o mare carnivora in general,dar…daca e cu coaste de porc,greu rezist tentatiei.daca mai este si vorba sa ne murdarim pe degete si coastele sa fie dulci,lipicioase si extrem de bine facute…atunci chiar ma declar fericita si incantata. Recunosc,cu regret insa,ca doar eu le fac asa cum trebuie,gustoase,bine facute,cu carnea care ti se topeste in gura,desi am incercat sa mananc si prin oras…m-au dezamagit si nici nu mai incerc :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 4 coaste proaspete de porc
  • sos soia
  • 1 lingura zahar brun
  • otet de orez
  • scortisoara
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste lipicioase la cuptor:

Am marinat coastele de cu o seara inainte in sos de soia,zahar brun,otet de orez,am presarat peste ele pentru un plus de aroma si scortisoara si le-am bagat la frigider. Astazi,le-am lasat inainte de a le gati sa ajunga la temperatura camerei si intre timp am incins cuptorul apoi le-am bagat in cuptor la foc potrivit,impreuna cu marinata si ceva lapte dulce.Le-am lasat sa se patrunda bine si le-am scos din cand in cand pentru a le mai hidrata cu sosul din tava,sa le pastrez zemoase si lipicioase.

Am servit alaturi de coaste o salata de ridiche alba cu otet,sare,ulei de masline,si o lingurita de chutney de smochine,facut cu ceva vreme in urma,dulce,bun si delicios.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste lipicioase la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Anett 1

30.11.2014, 12:27

hmmm arata tare gustos!

papabundetot 1

30.11.2014, 16:26

Timea,multi le fac cum trebuie,dar asta nu inseamna ca sunt si pe gustul meu.Asta vroiam sa zic eu....find foarte dificila la mancare in general si la gusturi in mod special.Am martori fetele Buni,Medi,Ina care m-au vazut si la Conferinta ca nimic din ce era acolo nu era pe gustul meu

Gherca Daniela 1

30.11.2014, 18:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Costite lipicioase