Cocktail de patrunjel

de Adriana G in Cocktail, 20 Mar 2012 | 2700 vizualizari

 

Am auzit la radio la o emisiune despre sanatate un medic in varsta care dadea mai multe retete pt primavara pt 'improspatarea sangelui' spunea dansul si bineinteles ca am pus-o in practica ! Mai stiam eu o reteta tot cu patrunjel dar nu a putut sa o bea nimeni....pe cand asta....a baut si fetita mea de 4,5 ani un paharut de vreo 100 ml si mai voia dar....in fine ce sa mai lungesc atata vb, va spun ca este o bautura buna , placuta la gust si f sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura mare patrunjel
  • 1 lamaie mare curatata de coaja galbena dar lasata partea alba
  • 1 lingura ulei de masline pt a asimila organismul vitaminele....
  • 1 lingura miere de albine
  • 1,5 pahar apa plata cca. 300 ml
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de patrunjel:

- se toaca patrunjelul si se aseaza in blender peste care se pune lamaia taiata in 8 buc si celelalte ingrediente si se mixeaza 1- 1,5 min pana se face totul fin.

- se toarna in pahare si se serveste imediat pt a nu se altera bautura.

- cui ii place patrunjelul sa nu mai stea pe ganduri pt ca nu face rau la nimic!

 

TIPS-URI

1

este o bautura vitaminizanta si bauta dimineata pe stomacul gol este ideala pt detoxifierea si vitaminizarea organismului

2

este buna chiar pt slabit daca nu se mai mananca nimic pana pe la ora 12 pt ca taie pofta de mancare dar te hraneste in acelasi timp

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cocktail de patrunjel 153041
retete culinare - Cocktail de patrunjel 153042
retete culinare - Cocktail de patrunjel 153043
retete culinare - Cocktail de patrunjel 153044

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

Adriana G 1

22.03.2012, 22:25

Ma bucur ca va place! Este gustos si sanatos.....!

Geanina87 1

27.03.2012, 12:26

Interesant

Adriana G 1

27.03.2012, 12:41

Multumesc Gianina! Da , foarte sanatos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D