cocktail Pink Lady

de yammy in Cocktail, 1 Dec 2009 | 1638 vizualizari

 

Nu de putine ori vrem sa fim diferite. Sa fim originale, briliante, sa stralucim in multime. Poate vrem sa facem o petrecere in pijamale unde sa ne invitam prietenele. Daca insistam sa fim total nonconformiste putem invita si un prieten (dar nu pe cel propriu, bineinteles; acolo unde cererea este prea mare si oferta insuficienta nu este o situatie echilibrata categoric!). Sau poate vrem doar sa simtim ca suntem unice si ne gandim sa celebram acest sentiment. Nimic mai la indemana decat un cocktail Pink Lady, tot alcoolic. Un cocktail Pink Lady se bazeaza pe un amestec de frisca, suc de rodii si albus de ou. Efectul acestui Cocktail Pink Lady va fi revigorant si seara poate incepe....

 

INGREDIENTE

  • 45 ml gin 
  •  1 lingurita de frisca lichida 
  •  1 lingurita de grenadine 
  •  1 albus de ou 
  •  cuburi de gheata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cocktail Pink Lady:

Se amesteca intr-un blender ginul, frisca, grenadine si albusul de ou; 

La sfarsit se adauga cuburile de gheata, eventual pisate inainte; 

Se serveste in pahar cu picior.

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04