Coco -chek

de mihaelar63 in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 3358 vizualizari

 

Cica asta trebuia sa fie chek-ul caramela , a lui Anisoara . Scuze a iesit altceva , un chek cu coaja crocanta pe care l-am savurat cu o canita cu lapte , inchipuindu-mi ca sunt pe o terasa cocheta ca cea din imagine ,

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina alba
  • 100 gr  nuca cocos fulgi
  • 7 linguri  ulei  
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 iaurturi mici
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 praf de copt 
  • 2 linguri cacao 
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coco -chek:


  1. se amesteca cu telul , zharul, uleiul . ouale si iaurtul.

  2. se adauga usor amestecand incontinuu faina , , fulgii de cocos zaharul vaniliat si praful de copt stins cu otet.

  3. se toarna jumatate de coca in alt vas si se amesteca cu cacao .

  4. compozitia se pune intr-o forma de chec alternand straturile deschise cu cele cu cacao,

  5. se da la cuptor 40 minute , la 180 grade C.

 

TIPS-URI

1

serviti cu lapte sau ceai .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Coco -chek 15359
retete culinare - Coco -chek 15360

COMENTARII (7)

madi_marin 1

30.01.2010, 13:07

nu-i problema. nu te supara, doar ca am remarcat....poti sa o folosesti linistita , n-am probleme de genul asta.....

mihaelar63 1

30.01.2010, 22:06

nici gand de asa ceva eu ma refeream la faptul ca m-am apucat sa fac o reteta si mi-a iesit alta . de aceea nu prea fac dulciuri ca prea intervin cu idei si apoi nu ies . mai bine mananc facute de altii

anca_rm 1

11.05.2015, 11:34

ce bunn , o idee faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI