Coco -chek

de mihaelar63 in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 6080 vizualizari

 

Cica asta trebuia sa fie chek-ul caramela , a lui Anisoara . Scuze a iesit altceva , un chek cu coaja crocanta pe care l-am savurat cu o canita cu lapte , inchipuindu-mi ca sunt pe o terasa cocheta ca cea din imagine ,

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina alba
  • 100 gr  nuca cocos fulgi
  • 7 linguri  ulei  
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 iaurturi mici
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 praf de copt 
  • 2 linguri cacao 
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coco -chek:

  1. se amesteca cu telul , zharul, uleiul . ouale si iaurtul.
  2. se adauga usor amestecand incontinuu faina , , fulgii de cocos zaharul vaniliat si praful de copt stins cu otet.
  3. se toarna jumatate de coca in alt vas si se amesteca cu cacao .
  4.  compozitia se pune intr-o forma de chec alternand straturile deschise cu cele cu cacao,
  5. se da la cuptor 40 minute , la 180 grade C.

TIPS-URI

1

serviti cu lapte sau ceai .

Daca ti-a placut reteta noastra "Coco -chek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

30.01.2010, 13:07

nu-i problema. nu te supara, doar ca am remarcat....poti sa o folosesti linistita , n-am probleme de genul asta.....

mihaelar63 1

30.01.2010, 22:06

nici gand de asa ceva eu ma refeream la faptul ca m-am apucat sa fac o reteta si mi-a iesit alta . de aceea nu prea fac dulciuri ca prea intervin cu idei si apoi nu ies . mai bine mananc facute de altii

anca_rm 1

11.05.2015, 11:34

ce bunn , o idee faina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu umplutura de branza, nuca de cocos si lime