CocoStar

de Adinacarla in Prajituri, 27 Ian 2010 | 2925 vizualizari

 

Tot cautand ceva dulce si usor de preparat si obligatoriu cu nuca de cocos am gasit Cocostar...

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 3 linguri cu varf cacao
  • 2 oua ( - 1 albus care se va folosi la umplutura)
  • 250 gr. margarina
  • 4 linguri zahar pudra (cu varf)
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 400 gr. faina

Umplutura:

  • 120 gr. nuca de cocos
  • 200 gr. zahar pudra
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CocoStar:

Aluat

Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.

Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.



Umplutura


1.albusul se mixeaza , se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.



Aluatul se imparte in chiftelutze egale, cam cat o nuca si se taseaza.

La fiecare chiftelutza se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.

Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.

tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).



Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - CocoStar 15008
retete culinare - CocoStar 15009

COMENTARII (14)

madi_marin 1

28.01.2010, 12:07

multumesc. o sa va arat si voua ce o sa imi iasa....

Dori 1

30.01.2010, 22:53

Sunt foarte bune...azi le.am testat ...

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:16

Ma bucur ca ti-au placut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!