CocoStar

de Adinacarla in Prajituri, 27 Ian 2010 | 2984 vizualizari

 

Tot cautand ceva dulce si usor de preparat si obligatoriu cu nuca de cocos am gasit Cocostar...

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 3 linguri cu varf cacao
  • 2 oua ( - 1 albus care se va folosi la umplutura)
  • 250 gr. margarina
  • 4 linguri zahar pudra (cu varf)
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 400 gr. faina

Umplutura:

  • 120 gr. nuca de cocos
  • 200 gr. zahar pudra
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CocoStar:

Aluat
 Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.
 Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.

Umplutura

1.albusul se mixeaza , se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.

Aluatul se imparte in chiftelutze egale, cam cat o nuca si se taseaza.
La fiecare chiftelutza se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.
Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).

Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - CocoStar 15008
retete culinare - CocoStar 15009

COMENTARII (14)

madi_marin 1

28.01.2010, 12:07

multumesc. o sa va arat si voua ce o sa imi iasa....

Dori 1

30.01.2010, 22:53

Sunt foarte bune...azi le.am testat ...

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:16

Ma bucur ca ti-au placut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21