Cod cu ceapa la cuptor

de xana in Peste, 15 Aug 2013 | 4880 vizualizari

COMENTARII (11)

portiadelumina 1

15.08.2013, 05:45

În zilele cu dezlegări la peşte, dar şi-n alte zile din an (când nu e post) peştele e un fel de bază la noi. Recunosc, prefer macroul, dar asta numai pentru că la noi rareori găseşti cod bun, asta pentru că-i congelat de cel puţin 10 ani. .)
Bravo, Alexandra!

Valclaudia 1

15.08.2013, 07:19

arata tare bine farfuria prezentata, felicitari!

Bunica 1

15.08.2013, 07:25

Ce bine arata !

Alexandra Burz 1

15.08.2013, 08:05

delicios

Corinuta 1

15.08.2013, 09:50

Grozav de bine arata si cred ca-i si foarte bun!

xana 1

15.08.2013, 11:55

Va multumesc. Da, din pacate acasa nu se gaseste cod de calitate, de asta nu-l putem aprecia la adevarata valoare. In Portugalia se gaseste mai mult uscat si sarat, astfel isi pastreaza mai mult prospetimea, e si tara unde se consuma cel mai mult cod.

kukibella 1

15.08.2013, 12:33

Rocsi 1

15.08.2013, 12:33

Arata bine

xana 1

16.08.2013, 02:01

Multumesc!

MotanLaOale 1

20.08.2013, 11:01

xana 1

20.08.2013, 12:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cod alb in sos tomat la cuptor