Cod cu dafin și lămâie

de elucubratiiculinare in Peste, 6 Apr 2012 | 2765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cod file,
  • 3 linguri ulei de măsline,
  • 2 lămâi,
  • 8 foi de dafin,
  • 500 g roșii cherry,
  • 1 legătură pătrunjel,
  • 5 căței de usturoi,
  • 3 linguri ulei de măsline,
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu dafin și lămâie:

Tocăm mărunt pătrunjelul și îl amestecăm cu usturoiul pisat. Condimentăm cu sare și piper, apoi turnăm 3 linguri ulei de măsline. Amestecăm bine acest sos.

Într-o tavă unsă bine cu ulei de măsline (~ 1 lingură) aranjăm feliile de lămâie, apoi foile de dafin. Ungem codul cu sosul de pătrunjel și îl punem în tavă. Aranjăm ciorchinii de roșii în tavă pe lângă pește.

Stropim totul cu ulei de măsline (~ 2 linguri) și dăm tava la cuptor pentru 15-20 minute la 200 grade C.  

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Cod cu dafin și lămâie-0
Cod cu dafin și lămâie-1
Cod cu dafin și lămâie-2

COMENTARII (15)

oana_pisicutza16 1

08.04.2012, 22:38

este foarte bun

adry88 1

13.04.2012, 16:44

bun

babi5 1

20.06.2013, 19:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04