Cod cu malai

de Rocsi in Peste, 14 Dec 2010 | 3021 vizualizari

 

Duminica am avut la masa o familie,prieteni de ai nostri apropiati..si cum ei posteau,mama la fel ce altceva puteam sa le oferim decat peste..

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti cod
  • sare
  • faina de porumb
  • 1 lingura faina alba
  • ulei
  • o capatana usturoi
  • 1 -2 linguri  lapte de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu malai:

Pestele il curatam bine,il spalam si il portionam.

il tamponam cu un servet curat de surplusul de apa.

il saram putin si il lasam la frigider vreo jumatate de ora sa traga sare.

intr-un castron punem niste faina de malai dar si o lingura faina alba si le amestecam.

punem intr-o tigaie ulei la incins.

dam bucatile de cod prin amestecul de faina si il prajim.

il scoatem pe niste servetele de bucatarie,asezate pe un platou.

pregatim si un mujdei:

usturoiul il curatam si il pisam.

il frecam pasta cu putina sare,ulei si o lingura lapte de soia.

il amestecam  bine.

mai facem si o mamaliguta ..dar sa nu uitam si d eo bere in caz ca vi se face sete!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cod cu malai 71024
retete culinare - Cod cu malai 71025
retete culinare - Cod cu malai 71026
retete culinare - Cod cu malai 71027

COMENTARII (24)

Rocsi 1

18.12.2010, 18:59

maine miuta te invit la un peste

elena1988 1

11.02.2011, 16:01

adry88 1

21.05.2011, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21