Cod en papillote cu orez, ciuperci și morcovi

de Satisfyyourcravings in Peste, 6 Apr 2014 | 1066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 filet de cod, fără piele
  • 4 linguri orez gătit
  • 2 linguri vin alb sec
  • 100 grame ciuperci proaspete, tocate
  • 1 morcov tăiat julienne
  • 2 lingurițe unt
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod en papillote cu orez, ciuperci și morcovi:

Peștele se acoperă cu sare și piper. 

Într-o bucată de foile de aluminiu, se așează 2 linguri de orez, pe centru. Deasupra se așează câteva felii de ciuperci și morcovi, apoi o bucată de pește. Se toarnă puțin vin și se așează o lunguriță de unt deasupra. 

Se împăturește folia de aluminiu astfel încât peștele să fie acoperit complet.

Se procedează la fel cu ingredientele rămase. 

Se gătește la 190 de grade pentru 20 de minute. 

 

COMENTARII (13)

Dana_Retetegg 1

06.04.2014, 22:29

Pushaa 1

07.04.2014, 13:07

anca_rm 1

07.04.2014, 14:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S