Cod la cuptor si gratin de legume

de Ligia Bxl in Peste, 30 Mai 2014 | 13456 vizualizari

 

A fost foarte bun :)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de cod congelat
  • putin busuioc
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • cimbru
  • sare si piper
  • putin praf de ghimbir
  • 1 lamaie
  • putin ulei de masline
  • Ptr gratin:
  • 2-3 dovlecei verzi
  • 4-5 morcovi
  • 1/2 de brocoli
  • fasole verde,teci
  • 1 cutiuta sos de ciuperci
  • putina nucsoara rasa
  • 250 gr smantana
  • sare si piper
  • putina apa
  • 100 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod la cuptor si gratin de legume:

Pestele l-am spalat,l-am asezat intr-o tava si l-am condimentat cu toate ingredientele,am stropit cu  ulei de masline.Am dat tava la cuptor si dupa putin timp am pus peste ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat,apoi am stropit cu zeama de lamaie.Am mai lasat putin sa intre toate aromele in peste,sa se rumeneasca putin si sa se inmoaie ceapa.

Gratin:se pot folosi legume congelate,am pus toate legumele spalate si taiate intr-o tava yena am presarat putina sare si am adaugat o ceasca de apa.Am dat tava la cuptor pana sau fiert toate legumele apoi am amestecat toate ingredientele,sosul de ciuperci,smantana,nucsoara,sare,piper si cascavalul ras si am turnat peste legume,am mai dat putin tava la cuptor pana sa rumenit putin pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod la cuptor si gratin de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bastonase din orez cu ton