Cod marinat

de iri_iri in Peste, 23 Mar 2015 | 1295 vizualizari

 

Pozele nu sunt foarte reusite, dar mi-a plăcut cea prezentată pentru că atunci cand făceam poze, fetița mea cea obraznica mi-a ,, furat,, pâinea din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 3 bucăți cod fără cap,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 lingură oțet,
  • delikat Secretul gustului,
  • piper,
  • foi dafin
  • 2 linguri de bulion.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod marinat:

Pentru început spălăm peștele și îl curățăm de solzi, după care il tăiem in bucati mai mari sau mai mici după preferință.    

Apoi așezăm bucățile intr-o cratiță si adaugăm pe rând : ulei, oțet, delikat  si piper după gust si 3-4 frunze de foi dafin.

Acoperim cu apă cat sa cuprindă peștele si lăsăm să fiarbă la foc moderat, fără a amesteca deoarece pestele fierbe foarte repede si riscăm sa se sfărâme.

Când apa a scăzut la jumătate adaugăm cele 2 linguri de bulion amestecând ușor,  după care se mai lasă sa fiarbă 15 minute.  

Se servește cald dar si rece cu paine sau mămăliguță  (eu aleg varianta a doua pentru că iubesc mamaliga).  

Poftă Bună sa aveți! 

 

TIPS-URI

1

Si ienibaharul este foarte bun de adăugat iar piperul este de preferat de folosit cel boabe.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cod marinat 372565
retete culinare - Cod marinat 372566
retete culinare - Cod marinat 372567
retete culinare - Cod marinat 372568
retete culinare - Cod marinat 372569
retete culinare - Cod marinat 372570

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

23.03.2015, 08:59

miki_a 1

23.03.2015, 11:53

Foarte bun si sanatos! Salutari micutei!

iri_iri 1

23.03.2015, 13:17

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55