Colac delicios

de reisnaor_2006 in Ton, 26 Sep 2014 | 3994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • drojdie uscata un plic
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte caldut
  • 50 gr ulei
  • un praf de sare
  • un varf cutit de zahar
  • o conserva de ton maruntit
  • 3 cepe mari
  • 1 ou ptr. uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac delicios:

Facem o maia din putina faina,drojdia dizolvata in putin lapte,sare si o lasam sa creasca. Restul de faina o punem intr-un castron, adaugam untul topit, zaharul, laptele caldut, uleiul si maiaua crescuta si framantam.

Separat ceapa o taiem si o calim in putin ulei, o saram si piperam.

Lasam la crescut aluatul 40 de minute dupa care il impartim in doua, intindem o foaie subtire, in mijlocul ei adaugam ceapa calita si tonul maruntit. Rulam foaia de aluat si unim capetele.

Asezam colaceii pe care i-am uns cu ou batut pe tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt si ii lasam pana se rumenesc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Colac delicios" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton, porumb si rosii cherry